Borsamız Meclisinden Hisarcıklıoğlu’na Ziyaret

Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ve Meclis Başkanı Yücel Yaman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Kaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Topbaş Meclis Başkan Yardımcıları İbrahim Taşbaş, M. Zafer Kortak ve Meclis Üyeleri; Mehmet Samtar, Şahin Coşkun, Zekeriye Güven, Galip Karakaş, Bilal Ünüvar, Mücahit Çavaş ve Borsamız Genel Sekreteri H. Fatih Fındık ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ekrem Çavaş ise ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “Sakin bir seçim süreci yaşadık ilimizde. Oda ve borsa tarihimizde ilk defa ikinci bir liste olmadan bir seçime gittik. Ülke olarak pandemi sürecinde sıkıntılı bir dönem yaşamıştık. Oradaki uğraşlarımızın emeklerimizin karşılığını da bu şekilde aldığımızı düşünüyoruz. İnşallah yeni dönemde üyelerimize daha iyi hizmet etmek için de bir fırsat yakaladığımızı düşünüyoruz. Yaptığımız hizmetlerde biz gücü Başkanımızdan alıyoruz. Başkanımızın verdiği cesaretle onun arkamızda durduğunu bilerek daha rahat daha güçlü hizmet vermeye çalışıyoruz. İnşallah yeni dönemde de Başkanımızın yeni dönemiyle beraber hizmetlerimize devam etmeyi amaçlıyoruz” dedi.