KARAMAN TİCARET BORSASI
MENU

TMO HUBUBAT SATIŞLARINA DEVAM EDİYOR
2026 Nisan - Mayıs ayı hububat satışları kapsamında;

*Ekmeklik buğdaylar  2024 ve 2025 mahsulü ekmeklik buğdaylar (ELÜS + TMO Deposu) kullanıcısına (un, bulgur ve değirmeni olan bisküvi fabrikalarına) fiili tüketim (1 aylık) esasına göre, (ELAS Platformu Üzerinden)

*Makarnalık buğdaylar 2024 ve 2025 mahsulü ELÜS makarnalık buğdaylar kullanıcısına (makarna, bulgur ve irmik fabrikalarına) serbest, (ELAS Platformu Üzerinden) o TMO depolarındaki 2024 ve 2025 mahsulü makarnalık buğdaylar kullanıcısına (makarna, bulgur ve irmik fabrikalarına) serbest, (Başmüdürlükler tarafından),

*Arpa stokları kullanıcılarına (besici ve yetiştiriciler [büyükbaş ve küçükbaş] ile yem fabrikalarına) fiili tüketim (1 aylık) esasına göre,
01 Nisan 2026 tarihinden itibaren peşin bedel mukabili satışa açılmıştır.

*Yerli mısır stokları kullanıcısına; kanatlı hayvan yetiştiriciliği yapanlara (beyaz et ve yumurta sektörlerine), irmik ve yem fabrikalarına fiili tüketim (1 aylık) esasına göre 01 Nisan 2026 tarihinden itibaren peşin bedel mukabili satışa açılmıştır.

*Kuruluşumuzca ithalatı gerçekleştirilecek 130 bin ton mısır kullanıcısına; kanatlı hayvan yetiştiriciliği yapanlara (beyaz et ve yumurta sektörlerine), irmik ve yem fabrikalarına fiili tüketim (1 aylık) esasına göre 28 Mart 2026’dan itibaren 12.200 TL/Ton [KDV hariç, maniplasyon ve nakliye ilave ücreti dahil] fiyatla peşin bedel mukabili satışa açılmıştır.

Dosya Eki

Duyurular